La teva òptica a Terrassa - BarcelonaLa teva òptica a Terrassa - Barcelona

Nutricionistes i homeòpates

 Una bona nutrició és essencial per a l'aprenentatge.

Molts problemes d'aprenentatge o aparents dificultats pròpies de les síndromes de falta d'atenció poden provenir, en realitat, de dietes inadequades.

Nens mal alimentats estaran en pitjors condicions per afrontar no només l'activitat escolar, sinó moltes altres que els pares intenten afegir per a la seva millor formació física i intel·lectual. Entre elles hi ha els variats esports, activitats artístiques com música, dansa, plàstica, estudi d'idiomes, informàtica, etc. Totes elles depenen per al seu èxit d'una bona aportació alimentaria.

El més ideal és que el nen mengi una varietat i quantitat d'aliments per créixer saludable i respondre a les responsabilitats que li imposa l'edat escolar. Per això, necessita una adequada proporció de proteïnes, hidrats de carboni, lípids, ferro, calci, vitamines, etc. . Consultar amb un nutricionista pot ser molt convenient.

L'homeopatia és un mètode terapèutic que estimula de manera natural la capacitat de defensa de l'organisme de manera que l'ajuda a recuperar el seu equilibri. No té efectes tòxics ni col•laterals per això, pot ser utilitzada a qualsevol edat i durant l'embaràs o la lactància. La prescripció del medicament homeopàtic depèn d'una anàlisi profunda de la totalitat dels símptomes i només el homeòpata està capacitat per fer-ho.

Els medicaments homeopàtics poden estar indicats en nombroses malalties, com per exemple:

  • Problemes oftalmològics: conjuntivitis, blefaritis, mussol, dacriocistitis.
  • Problemes sistema nerviós: ansietat, angoixa, depressió, estrès, insomni, cansament psíquic, cefalees i migranyes.
  • En els nens: Otitis, angines, bronquitis, asma, diarrees, vòmits, problemes de la pell, trastorns del son, alteracions en el rendiment escolar, alteracions en el comportament.

Hauríem d'estar oberts i assumir com a beneficiosos per als nostres pacients tractaments basats en el canvi de dietes, fitoteràpia, les flors de Bach o l'homeopatia.

 

WEB: http://terapiesambsentit.com/3.html

Dietista i terapeuta floral: Clara Garcia Clapé